Athens, Greece – 1 July 2008 – Coca‑Cola Hellenic Bottling Company S.A. (Coca‑Cola Hellenic, Hellenic) announced today that it will release second quarter 2008 financial results on Thursday 31 July 2008 at 8:30 am Athens Time, 6:30 am London Time, 1:30 am New York Time.

The press release and presentation slides will be available as of that time on our website: www.coca-colahellenic.com.

A conference call with financial analysts, discussing the results, will be hosted by Hellenic’s Management at 4 pm Athens Time, 2 pm London Time, 9 am New York Time. Interested parties can access the live audio webcast through the Coca‑Cola Hellenic website: www.coca-colahellenic.com. Participants should register on the website approximately 10 minutes prior to the start of the call.

Coca‑Cola Hellenic is one of the world's largest bottlers of products of The Coca‑Cola Company and has operations in 28 countries serving a population of 550 million people. Coca‑Cola Hellenic‘s shares are listed on the Athens Exchange (ATHEX: EEEK), with secondary listings on the London (LSE: CCB) and Australian (ASX: CHB) Stock Exchanges. Coca‑Cola Hellenic’s American Depositary Receipts (ADRs) are listed on the New York Stock Exchange (NYSE: CCH).

______________________________________________________________________________________________

 

Η Coca‑Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. ανακοινώνει την ημερομηνία των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δέυτερο τρίμηνο του 2008 και τηλε-συνδιάσκεψη (conference call).

Αθήνα – 1 Ιουλίου 2008 - Η Coca‑Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (CocaCola Τρία Έψιλον, Εταιρεία) θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2008 την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008, στις 8:30 πμ ώρα Ελλάδας. Το δελτίο τύπου και η παρουσίαση της Εταιρείας θα είναι διαθέσιμα από εκείνη την ώρα στην ιστοσελίδα μας: www.coca-colahellenic.com.

Η διοίκηση της Εταιρείας θα διενεργήσει τηλε-συνδιάσκεψη (conference call) µε χρηµατοοικονομικούς αναλυτές στις 4.00µµ ώρα Ελλάδος. Οι ενδιαφερόµενοι θα µπορούν να παρακολουθήσουν την τηλε-συνδιάσκεψη µέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Όσοι επιθυµούν να συµµετάσχουν παρακαλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Εταιρείας 10 λεπτά πριν την έναρξη της τηλε- συνδιάσκεψης για να εγγραφούν.

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca‑Cola Company παγκοσμίως, δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και εξυπηρετεί πληθυσμό 550 εκατομμύρια ανθρώπους. Η εταιρία είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Αθήνας (ΧΑ:EEEK), του Λονδίνου (LSE:CCB) και της Αυστραλίας (ASX:CHB). Οι αμερικανικοί αποθετήριοι τίτλοι (ADRs) διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:CCH).